Пакет Atas “Мини грижа за автомобила”, 3+1 продукта

21.00 лв. (с ДДС)

Изчерпан

Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader
Категория:

Макси качество събрано в мини разфасовка! Осигурете си комфортно пътуване, като поръчате тези ТРИ висококачествени продукта на ATAS за регулярна грижа: Fasco 250 ml. + Plak (лимон) 200 ml. + Pneubell 200 ml. и ще получите като бонус  Rox 200 ml.

  • спрей Atas Fasco за поддръжка и възстановяване на брони и спойлери, 250 ml. – възвръща оригиналния вид и цвят на брони, спойлери и всички външни пластмаси на автомобила. Образува блестящ слой върху третираната повърхност. Предпазва от атмосферните влияния.
  • спрей Atas Plak за почистване и полиране на автомобилни табла и повърхности от дърво, лимон, 200 ml. – почиства, полира и защитава както интериора на коли направен от пластмаса и дърво, така и повърхности от гума и мрамор. Има антистатичен ефект, отблъсква праха и предпазва от похабяване третираните повърхности. Защитава от въздействието на слънчевата светлина.
  • полиращ спрей Atas Pneubell за автомобилни гуми, 200 ml. – продукт с двойно действие, който подхранва и възвръща оригиналния блясък на автомобилните гуми и на направени от гума стелки. Предпазва обработените части от стареене и напукване и ги поддържа меки. 
  • спрей Atas Rox против запотяване на стъкла, 200 ml. – препарат базиран на специални антистатични съставки, който предпазва от кондензация стъкла, кристали, витрини на магазини и др. като гарантира дълготрайна и отлична видимост.

Производител: ATAS S.r.l., Italy
Вносител: Аутобелла ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas “Мини грижа за автомобила”, 3+1 продукта“
Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Също може да ви хареса…