17.51 лв. (с ДДС)

Спестявате 1.94 лв. (10%)
Споделете:

Пакет Atas “На фокус са най-малките”, 3+1 продукта

Разпродажба!
Споделете:

За да се погрижите за комфортното пътуване от и до училище – поръчайте тези ТРИ висококачествени продукта на ATAS за регулярна грижа: Fasco 250 ml. + Plak (лимон) 200 ml. + Pneubell 200 ml. на обща цена от 19.45 лв. с ДДС и ще получите като бонус  Rox 200 ml.

  • спрей Atas Fasco за поддръжка и възстановяване на брони и спойлери, 250 ml. – възвръща оригиналния вид и цвят на брони, спойлери и всички външни пластмаси на автомобила. Образува блестящ слой върху третираната повърхност. Предпазва от атмосферните влияния.
  • спрей Atas Plak за почистване и полиране на мебели от дърво и автомобилни табла, лимон, 200 ml. – почиства, полира и защитава както интериора на коли направен от пластмаса и дърво, така и мебели, и повърхности от гума и мрамор. Има антистатичен ефект, отблъсква праха и предпазва от похабяване третираните повърхности. Защитава от въздействието на слънчевата светлина.
  • полиращ спрей Atas Pneubell за автомобилни гуми, 200 ml. – продукт с двойно действие, който подхранва и възвръща оригиналния блясък на автомобилните гуми и на направени от гума стелки. Предпазва обработените части от стареене и напукване и ги поддържа меки. 
  • спрей Atas Rox против запотяване на стъкла, 200 ml. – препарат базиран на специални антистатични съставки, който предпазва от кондензация стъкла, кристали, витрини на магазини и др. като гарантира дълготрайна и отлична видимост.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas “На фокус са най-малките”, 3+1 продукта“

Също може да ви хареса…