Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader
Ние от AutoBella предлагаме едни от най-качествените полиращи пасти и полимерни вакси на българския пазар разработени от световноизвестния италиански бранд Atas. Добре

... покажи още

познати в повече от 40 страни по света, продуктите на Atas са гаранция за качество, когато се касае за цялостна грижа и почистване на автомобили, камиони, каравани, кемпери и др. С помощта на полиращите пасти и вакси, които ще откриете на нашият сайт, ще можете да съживите и полирате всякакъв вид автомобилна боя; премахнете надрасквания и замъглявания от смог; предпазите каросерията на автомобила от атмосферни агенти и сажди; отстраните следи от окисляване; възстановите каросерията; предадете блясък и гладкост на автомобила и да предотвратите залепването на мръсотията по повърхността му. Полиращите продукти, които предлагаме са внимателно разработени от специалистите на Atas и гарантират висококачествено полиране на автомобила. При нас ще откриете:
  • Професионална силиконова полираща паста;
  • Полираща паста без силикон;
  • Абразивна полираща паста;
  • Полираща полимерна вакса;
Осигурете качествена грижа за Вашия автомобил с помощта на AutoBella и полиращите препарати на Atas. Ще Ви консултираме при избора на продукт съобразен с нуждите Ви, неговият начина на употреба и дозиране. Свържете се с нас на телефон 0882 22 47 15, чрез имейл на hello@autobella.bg или със съобщение чрез контактната форма! Доставяме бързо и редовно - поръчайте сега!

скрий