Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader
Не пропускайте да разгледате и нашите продукти от Хоби серия и Оборудване и аксесоари.
В AutoBella предлагаме богат избор от професионална автокозметика и индустриални почистващи препарати, които осигуряват най-качествена грижа за всякакъв вид превозни

... покажи още

средства, включително коли, автомобили, мотоциклети, каравани и други. При нас ще откриете широка гама от различни препарати за автомивка, които са прецизно подбрани да осигурят всичко, от което вашият бизнес се нуждае, за да задоволи 100% всеки клиент.

Какво ще откриете при нас?

Нашите предложения са разделени на професионални препарати за вътрешно почистване на автомобил и професионални препарати за екстериора на автомобил.

В първата категория можете да намерите висококачествени професионални препарати за поддръжка на кожа и алкантара, специализирани продукти за почистване на стъклата, професионални препарати за грижа за табло и текстил. Благодарение на внимателно селектираните предложения в каталога ни, Вие ще можете да осигурите максимална чистота и свеж аромат на автомобилния интериор за всеки клиент.

От друга страна, категорията ни за професионална екстериорна грижа за коли включва професионални препарати за обезмасляване и регулярно почистване на механични части, индустриални подове и други. Ще откриете разнообразни решения за професионално полиране и консервация, професионално почистване на автомобили, както и грижа за гуми, джанти и пластмаса. Продуктите, които предлагаме, са разработени от световноизвестния италиански бранд Atas, на който сме официален вносител. Брандът е с над 57 години опит на пазара и е доказано име в професионалната грижа за всякакъв тип превозни средства .

Достъпни цени

Наша основна цел е да направим качествените професионални препарати достъпни за всеки бизнес, независимо от размера и опита. Всеки Ваш клиент заслужава да получи изключително обслужване, а ние ще Ви помогнем да подберете и разполагате с правилните препарати за целта.

Знаем, че за да работи успешно Вашия бизнес, той се нуждае от отдаден и лоялен партньор и бързи доставки. Позволете ни да се превърнем във Ваша опорна точка, когато става въпрос за професионални препарати за автомобилна грижа.

Разгледайте нашите предложенията и се свържете с нас, ако имате нужда от помощ с избора, или желаете допълнителна, по-детайлна информация за продуктите. Можете да го направите на телефон 0882 22 47 15, чрез имейл на hello@autobella.bg или със съобщение през контактната форма. Autobella гарантира бързи и редовни доставки, защото всички продукти са в наличност. Разчитайте на нас!

скрий