Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader
Грижата за интериора на автомобила е също толкова важна, колкото поддръжката на техническата изправност на колата. Редовното почистване на колата е задача, за коя

... покажи още

то повечето водачи на автомобили търсят професионална помощ. Като собственици на автокозметичен център или отговорници на фирмен автопарк, Вие се нуждаете от професионални препарати за интериора на кола, които ще Ви позволят да предложите съвършена услуга.

С помощта на някои професионални препарати за поддръжка на интериора на превозното средство, Вие ще успеете да възвърнете предишния блясък и чистота в салона на Вашите клиенти. Някои от основните професионални продукти и препарати, които можем да предоставим, включват:

Без значение от това колко е голям Вашият бизнес или за какъв тип услуги се обръщат най-често към Вас Вашите клиенти, желателно е да разполагате с необходимата и правилна професионална автокозметика, за да постигнете блестящ резултат.

С почистващите интериорни препарати на Atas, професионалната поддръжка на автомобила никога не е била по-лесна . Ние от AutoBella сме официални вносители на висококачествената автокозметика за интериор на италианския бранд. Гарантираме конкурентни цени и 100% оригиналност на продуктите, които предлагаме. При нас ще откриете всичко необходимо за цялостно почистване на интериора на всякакъв вид превозни средства: автомобили, камиони, каравани, автобуси и други.

скрий