Пакет Atas Екстериор, продукти за почистване екстериора на колата, 5 броя

57.13 лв. (с ДДС)

Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Пакет ATAS “Екстериор” –  за да пътуваш в уютна и чиста кола, поръчай тези ПЕТ висококачествени продукта за почистване и поддръжка на екстериора на автомобила:

самоизсъхващ автошампоан Atas Autobella lavaincera с полиращ ефект за ръчно измиване, 1 l. – концентриран, средно пенлив шампоан за ръчно измиване на автомобил, обогатен с полиращи и водоустойчиви съставки. Прави изсушаването по-лесно, като оставя повърхностите след това идеално почистени и блестящи, с дълготраен ефект. Продуктът се разрежда във вода в съотношение 1:100, има неутрален ph и не съдържа фосфати.

спрей Atas Decabit за премахване на катран и асфалт, 250 ml. – бързо отстранява остатъци от катран, асфалт и лепило от боядисани повърхности, стъкла и гумени части. Не уврежда боята и не оставя следи.

– спрей Atas Fasco за поддръжка и възстановяване на брони и спойлери, 600 ml. – възвръща оригиналния вид и цвят на брони, спойлери и всички външни пластмаси на автомобила. Образува блестящ слой върху третираната повърхност. Предпазва от атмосферните влияния.

– полиращ спрей Atas Pneubell за автомобилни гуми, 400 ml. – продукт с двойно действие, който подхранва и възвръща оригиналния блясък на автомобилните гуми и на направени от гума стелки. Предпазва обработените части от стареене и напукване и ги поддържа меки. 

– спрей с кремообразна пяна Atas Candivetro за почистване на стъкла, 400 ml. – кремообразна пяна за почистване и придаване на блясък на стъкла, огледала и кристали. Отстранява замърсявания от налепи, мазнина, смог и насекоми.

Петте продукта са опаковани в удобна платнена торба за по-лесно съхранение и пренасяне.

Производител: ATAS S.r.l., Italy
Вносител: Аутобелла ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas Екстериор, продукти за почистване екстериора на колата, 5 броя“
Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Също може да ви хареса…