Пакет Atas Интериор, продукти за почистване и поддръжка на интериора на автомобила, 5 броя

57.07 лв. (с ДДС)

Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Пакет ATAS “Интериор” –  за да пътуваш в уютно и чисто купе, поръчай тези ПЕТ висококачествени продукта за почистване и поддръжка на интериора на автомобила:

  • Спрей Atas Rox против запотяване на стъкла, 200 ml. – препарат базиран на специални антистатични съставки, който предпазва от кондензация стъкла, кристали, витрини на магазини и др. като гарантира дълготрайна и отлична видимост.
  • Спрей Atas Plak за почистване и полиране на автомобилни табла и повърхности от дърво, лимон, 750 ml. – почиства, полира и защитава както интериора на коли направен от пластмаса и дърво, така и повърхности от гума и мрамор. Има антистатичен ефект, отблъсква праха и предпазва от похабяване третираните повърхности. Защитава от въздействието на слънчевата светлина. Опаковката от 750 ml. се предлага с 10% бонус от продукта.
  • Универсален течен почистващ препарат Atas Vinet, 750 ml. – подходящ за премахване на замърсявания от органичен и неорганичен произход върху механични части, щори, градински мебели, инструменти, ламинат, линолеум, фурни, аспиратори, лакирани и емайлирани повърхности.  Дълбоко почиства и обезмаслява интериора на автомобили, кемпери и каравани направен от пластмаса, текстил или винил (врати, прагове, табла, тапицерии и др.).
  • Спрей Atas Rinpel за почистване, полиране и подхранване на кожа, 400 ml. – висококачествена пяна на основата на ценни естествени восъци и масла, предназначена за регулярна грижа, освежаване и защита на естествена и синтетична кожа. Прави кожата еластична, блестяща, придава й мекота и оптимално я защитава от напукване. Подходящ за третиране на кожени мебели (дивани, столове и др.), куфари, чанти, тапицерии на автомобили и др.
  • Спрей Atas AirClim за хигиенизиране на климатичната система, бор/мента, 150 ml.  – продукт за хигиенизиране на кабината на водача, климатичните системи и вентилационните отвори на всяко превозно средство. Премахва лошите миризми дължащи се на микроорганизми, животни, дим или конденз. 

Петте продукта са опаковани в удобна платнена торба за по-лесно съхранение и пренасяне.

Производител: ATAS S.r.l., Italy
Вносител: Аутобелла ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas Интериор, продукти за почистване и поддръжка на интериора на автомобила, 5 броя“
Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Също може да ви хареса…