50.55 лв. (с ДДС)

Споделете:

Пакет Atas цялостно почистване, продукти за екстериора и интериора на автомобила, 5 броя

Споделете:

Пакет ATAS “Цялостно почистване” – за да пътуваш в уютна и чиста кола, поръчай ПЕТ висококачествени продукта за интериора и екстериора на автомобила:

– автошампоан Atas Autobella за ръчно измиване, 1 l. – концентриран вискозен шампоан, който произвежда обилна кремообразна пяна. Има брилянтен почистващ ефект, като отстранява замърсявания от налепи, мазнина, смог и насекоми. Неутрален ph, не съдържа фосфати. Концентриран продукт, който се разрежда с вода в съотношение 1:100.

– спрей Atas Plak за почистване и полиране на мебели от дърво и автомобилни табла, праскова, 750 ml. – почиства, полира и защитава, както интериора на коли направен от пластмаса и дърво, така и мебели, и повърхности от гума и мрамор. Има антистатичен ефект, отблъсква праха и предпазва от похабяване третираните повърхности. Защитава от въздействието на слънчевата светлина. Спреят от 750 мл. се предлага с 10% бонус от продукта.

– универсален течен почистващ препарат Atas Vinet, 750 ml. – подходящ за премахване на замърсявания от органичен и неорганичен произход върху механични части, щори, градински мебели, инструменти, ламинат, линолеум, фурни, аспиратори, лакирани и емайлирани повърхности.  Дълбоко почиства и обезмаслява интериора на автомобили, кемпери и каравани направен от пластмаса, текстил или винил (врати, прагове, табла, тапицерии и др.).

– полиращ спрей Atas Pneubell за автомобилни гуми, 400 ml. – продукт с двойно действие, който подхранва и възвръща оригиналния блясък на автомобилните гуми и на направени от гума стелки. Предпазва обработените части от стареене и напукване и ги поддържа меки.

– хигиенизиращ освежител за въздух Atas Deopar, портокал, 750 ml. – парфюмирана есенция с голяма свежест и дълготрайност на аромата. Може да се използва, както за кола, така и за дома, офиса и други затворени помещения. Съдържа вещества с хигиенизиращо действие.

Петте продукта са опаковани в удобна платнена торба за по-лесно съхранение и пренасяне.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas цялостно почистване, продукти за екстериора и интериора на автомобила, 5 броя“

Също може да ви хареса…