Декември е месецът на изненадите! Спечели награди с коледната ни игра

След тази необичайна година, ние от АУТОБЕЛЛА искаме да ви зарадваме. Затова решихме да организираме игра с награди, които включват следните висококачествени продукти на италианската марка ATAS:

  • спрей за хигиенизиране на климатични системи AIRCLIM бор, заедно с алкохолен хигиенизиращ почистващ препарат IG 20, или;
  • универсален течен почистващ препарат VINET 2 kg., заедно с ПУЛВЕРИЗАТОР С ФЛАКОН 1 l, или
  • защитен полиращ крем WAXY CREAM, заедно с МИКРОФИБЪРНА КЪРПА

По-долу ще намерите подробна информация за всеки един от продуктите награди, а сега е моментът за подробностите за самата игра.

Правила на играта

Играта с награди започва на 14 декември 2020 г. и приключва на 03 януари 2021 г. в 23.00 часа. Имат право да участват само живеещи в България, пълнолетни граждани. Играта се провежда в платформите Facebook и Instagram, като механизмът на играта е обяснен подробно в постовете в самите платформи. Трима победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез платформа за случаен избор и ще бъдат обявени на 04 януари 2021 г. на страницата ни във Facebook и Instagram. Ще бъдат изтеглени и две резерви, които ще бъдат обявени, само ако победител не потърси наградата си до една седмица след официалното му обявяване. Никаква награда в играта не може да бъде заместена от паричен еквивалент. Наградите ще бъдат изпратени на победителите чрез куриер на адреса, предоставен от тях, като ще бъдат изпращани за сметка на организатора „Аутобелла” ООД само на територията на Република България.

Продуктите награда, които грижливо подбрахме

Спрей за хигиенизиране на климатични системи AIRCLIM с аромат на бор 200 ml.

Идеалният продукт за хигиенизиране на купето, климатичните системи и вентилационните отвори на всяко превозно средство. Премахва лошите миризми, които се дължат на микроорганизми, животни, дим или конденз. Airclim се препоръчва както за домашна употреба, така и за превозно средство.

Повече за продукта награда тук

Алкохолен хигиенизиращ почистващ препарат IG 20 750 ml.

Продукт с широк спектър на употреба за почистване и хигиенизиране. Той е с високо съдържание на алкохол и е подходящ за обработка на всички интериори на автомобили, автобуси, аварийни превозни средства, а също така и за работни маси, врати, порти, прозорци, ключове, бутони, интериор на асансьори, офис оборудване и др.

Повече за препарата тук

Универсален течен почистващ препарат VINET 2 kg

Това е един от най-продаваните продукти на италианската марка ATAS. Дълбоко почиства и обезмаслява интериора на автомобили, кемпери и каравани, направен от пластмаса, текстил или винил (врати, прагове, табла, тапицерии и др.). Освежава цветовете, без да оставя следи. Подходящ за премахване на замърсявания от органичен и неорганичен произход върху механични части, щори, градински мебели, инструменти, ламинат, линолеум, фурни, аспиратори, лакирани и емайлирани повърхности.

Повече за Vinet тук

Пулверизатор с флакон 1 l

Пулверизатор в комплект с еднолитров пластмасов резервоар ATAS с разграфена скала за отмерване на количеството, за лесно и удобно разтваряне и нанасяне чрез напръскване на различни видове препарати. Пулверизаторът е с функция за завъртане на горната част на 360° за регулиране силата на пръскане.

Повече за него тук

Защитен полиращ крем WAXY CREAM

Защитен полиращ крем на базата на естествени восъци и силикони. Отстранява окисленията и захабяванията по третираните повърхности на коли и мотоциклети. Оставя тънък дълготраен защитен слой, който предпазва от киселинни дъждове, смог и слънчеви лъчи. Гарантиран ʺблестящʺ резултат.

Повече за него тук

Микрофибърна кърпа

С нея можете идеално да подсушите автомобила си след измиване или да оберете остатъци от полиращия крем WAXY CREAM.

Участвайте, лесно е! Желаем ви успех!