54.30 лв. (с ДДС)

Споделете:

Пакет Atas за хигиенизиране интериора на автомобила, 4 продукта

Споделете:

За да хигиенизираш в дълбочина интериора на автомобила си – поръчай тези ЧЕТИРИ висококачествени продукта на ATAS за регулярна грижа:

спрей Atas AirClim за хигиенизиране на климатични системи на коли, бор,  150 ml. – подходящ за хигиенизиране на кабината на водача, климатичните системи и вентилационните отвори на всяко превозно средство. В допълнение, премахва лошите миризми дължащи се на дим, микроорганизми, животни и др.

– хигиенизиращ препарат Atas IG 20 с над 75% съдържание на алкохол, 750 ml. – за почистване на бутони, врати, ключове и други части на интериора на автомобила. Подходящ също за използване у дома и в офиса: върху работни маси, офис оборудване, интериор на асансьори и др.

– неутрализатор на миризми ATAS Arigen, 750 ml. – премахва лоши миризми дължащи се на животни, плесен, цигарен дим и др. Подходящ за напръскване от разстояние върху текстилни повърхности (тапицерии, стелки) в автомобила и у дома/в офиса (завеси, килим, дамаски на мебели).

– синтетичан гюдерия ATAS, 60х40 cm. – висококачествена гюдерия с голяма абсорбираща способност предназначена за подсушаване на превозни средства, стъкла, плотове и др. Не оставя власинки върху третираните повърхности.

Четирите продукта са опаковани в удобна платнена торба за по-лесно съхранение и пренасяне.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas за хигиенизиране интериора на автомобила, 4 продукта“

Също може да ви хареса…