Пакет Atas за хигиенизиране интериора на автомобила, 4 продукта

52.56 лв. (с ДДС)

Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

За да хигиенизираш в дълбочина интериора на автомобила си – поръчай тези ЧЕТИРИ висококачествени продукта на ATAS за регулярна грижа:

– спрей Atas AirClim за хигиенизиране на климатични системи на коли, бор,  150 ml. – подходящ за хигиенизиране на кабината на водача, климатичните системи и вентилационните отвори на всяко превозно средство. В допълнение, премахва лошите миризми дължащи се на дим, микроорганизми, животни и др.

– хигиенизиращ препарат Atas IG 20 с над 75% съдържание на алкохол, 750 ml. – за почистване на бутони, врати, ключове и други части на интериора на автомобила. Подходящ също за използване върху работни маси, офис оборудване, интериор на асансьори и др.

– неутрализатор на миризми ATAS Arigen, 750 ml. – премахва лоши миризми дължащи се на животни, плесен, цигарен дим и др. Подходящ за напръскване от разстояние върху текстилни повърхности (тапицерии, стелки) в автомобила, както и върху завеси, килим, дамаски на мебели и др.

– синтетична гюдерия ATAS, 60х40 cm. – висококачествена гюдерия с голяма абсорбираща способност предназначена за подсушаване на превозни средства, стъкла, плотове и др. Не оставя власинки върху третираните повърхности. Четирите продукта са опаковани в удобна платнена торба за по-лесно съхранение и пренасяне.

Производител: ATAS S.r.l., Italy
Вносител: Аутобелла ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas за хигиенизиране интериора на автомобила, 4 продукта“
Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Също може да ви хареса…