Пакет Atas за почистване у дома или офиса на инокс, дърво, текстил, щори и др., 5 продукта

58.69 лв. (с ДДС)

Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

За да почистите основно и да поддържате комфорта в дома или офиса си – поръчайте тези ПЕТ висококачествени продукта на ATAS за регулярна грижа:

–  препарат Atas AT 301 за почистване на инокс, неръждаема стомана и алуминий, 750 ml. – подходящ за дълбоко почистване на повърхности от инакс, неръждаема стомана и дори на такива със сатенено покритие: врати на асансьори, хладилници, работни плотове, външни повърхности на съдомиялни машини, кранове, абсорбатори и дори на стъкла и огледала. AT 301 бързо разтваря мазнината, не оставя следи и не изисква изплакване. Има антистатично действие и не позволява на мръсотията да се задържи върху третираните повърхности. Указания за употреба: напръскайте с препарата, оставете го да подейства за няколко секунди, след което избършете със суха кърпа.

спрей Atas Brinox за почистване и полиране на инокс и неръждаема стомана, 600 ml. – подходящ за регулярна грижа и полиране на повърхности от инокс и неръждаема стомана. Brinox премахва замърсявания и възвръща оригиналния блясък на помътнели с времето иноксови повърхности. Има защитно, антиоксидантно и водоотблъскващо действие и е подходящ за: врати на асансьори, хладилници, работни плотове, външни повърхности на съдомиялни машини, кухненско оборудване и др. Указания за употреба: разклатете добре флакона, напръскайте върху третираните повърхности и след това разстилете с мека и суха кърпа.

– спрей Atas Plak ванилия, 400 ml. – почиства, полира и защитава както интериора на коли направен от пластмаса, така и мебели и повърхности от дърво, гума и мрамор. Има антистатичен ефект, отблъсква праха и предпазва от похабяване третираните повърхности. Защитава от въздействието на слънчевата светлина. Указания за употреба: напръскайте от разстояние от около 20 см. и разнесете с мека кърпа.

– универсален течен концентрат Atas Vinet за почистване на органични и неорганични замърсявания,  2 kg. – концентриран препарат подходящ за почистване на  филтри, аспиратори, щори, градински мебели, ламинат, линолеум, лакирани и емайлирани повърхности. Vinet може да се изплозва за пране на килими, тапицерии и мокети,  а също така и за текстилния интериор на автомобили и др. Препаратът е леко пенлив, с голяма почистваща и обезмасляваща сила.  Указания за употреба: разрежда се 1:10-15 части вода. Напръскайте с препарата, оставете го да подейства, след което избършете с влажна кърпа или гъба. Може да се използва за ръчно почистване или пране на текстил чрез екстракционна прахосмукачка.

– пулверизатор с флакон Atas 1 л. за разреждане на концентрирани препарати – еднолитров пластмасов флакон ATAS с разграфена скала за отмерване на количеството, в комплект с пулверизаторът с функция за завъртане на горната част на 360° за регулиране силата на пръскане (от разпръскване на течността под формата на мъгла, до концентрирана струя). Подходящ за разтваряне на концентрирани препарати като включения в комплекта Vinet 2 kg. Петте продукта са опаковани в удобна платнена торба за по-лесно съхранение и пренасяне.

Производител: ATAS S.r.l., Italy
Вносител: Аутобелла ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas за почистване у дома или офиса на инокс, дърво, текстил, щори и др., 5 продукта“
Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Също може да ви хареса…