Пакет Atas за почистване у дома на текстил, кожа, готварски плотове, абсорбатори и др., 4 продукта

49.43 лв. (с ДДС)

Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

За да почистите основно и да поддържате комфорта в дома си – поръчайте тези ЧЕТИРИ висококачествени продукта на ATAS за регулярна грижа:

–  универсален обезмаслител Atas Clarimont, 750 ml. – концентриран препарат с отлична обезмасляваща и почистваща способност. Бързо и пълно разтваря всякакъв вид мръсотия, оставяйки повърхностите перфектно чисти и блестящи без остатъци. Подходящ за почистване и обезмасляване на готварски плотове, абсорбатори, филтри, ролетни щори, плочки, подове, метални части и механично оборудване като цяло. Може да се използва както за домашна, така и за професионална употреба.

– крем Atas Rinpel cream за почистване, полиране и подпранване на кожа, 200 ml. – леко ароматизиран почистващ и съживяващ цветовете висококачествен крем за повърхности, както от естествена, така и от синтетична кожа. Богат на скъпоценни природни восъци и масла, той полира третираните части, като ги оставя приятно меки и оптимално защитени. Има овлажняващ ефект и предотвратява образуването на пукнатини. Подходяща за кожени мебели и тапицерии на автомобили.

– препарат Atas Detap DBS за почистване на килими и текстил,  2 kg. – концентриран препарат подходящ за почистване на килими, мокети, плюш, а също така и за текстилния интериор на автомобили и др. Не произвежда пяна, освежава цветовете и оставя приятен аромат. Указания за употреба: разрежда се 1:10-15 части вода. Може да се използва ръчно или чрез екстракционна прахосмукачка.

– пулверизатор с флакон Atas 1 л. за разреждане на концентрирани препарати – еднолитров пластмасов флакон ATAS с разграфена скала за отмерване на количеството, в комплект с пулверизаторът с функция за завъртане на горната част на 360° за регулиране силата на пръскане (от разпръскване на течността под формата на мъгла, до концентрирана струя). Четирите продукта са опаковани в удобна платнена торба за по-лесно съхранение и пренасяне.

Производител: ATAS S.r.l., Italy
Вносител: Аутобелла ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет Atas за почистване у дома на текстил, кожа, готварски плотове, абсорбатори и др., 4 продукта“
Споделете:
Marieta IvanovaMarieta Ivanova
13:25 20 Jul 21
Страхотни продукти и изключително любезно обслужване! Много сме доволни! Благодарим и за подаръците към поръчката!
js_loader

Също може да ви хареса…